måndag 2 juli 2007

Våga leva ditt bästa liv!

Jag vill varmt rekommendera en bok som jag har läst nyligen och som gav mig ett lyckorus och enorm insikt om Guds storhet. Författaren är Joel Osteen och boken heter "Your best life now". Jag läste boken på engelska, men jag vet att den finns skriven på svenska också. Här lite mer detaljerad information om vad boken handlar om. Jag garanterar dess läsvärdighet! Om du så ska läsa en bok i år så läs denna!

Drömmer du ofta om ett mer tillfredsställande liv? Sträcker du dig efter ett bättre jobb, ett starkare äktenskap, ett lyckligare hem? Önskar du att du hade bättre relationer inom familjen och med dina vänner? Kanske vill du helt enkelt åstadkomma mer än du gör idag, och lämna efter dig ett bestående arv till kommande generationer.

Om du är som de flesta andra, har du skrivit ner målen och drömmarna på morgondagens att göra-lista. Du kan inte gå vidare med det som är verkligt viktigt för dig, eftersom dagen idag är full av vardagens alla krav och andra människors prioriteringar.
Hur bryter man sig ur detta, och får uppleva den fulla potential som Gud har tänkt sig för ens liv? Svaret ligger i en enkel men djupgående process där du förändrar ditt sätt att se på ditt liv och får hjälp att göra det som verkligen är viktigt. I den här boken beskriver Joel Osteen på ett öppenhjärtigt och rättframt sätt hur du kan utveckla och förändra ditt liv för gott och uppleva seger, glädje och tillfredsställelse varje dag!

Resan mot en ljusare framtid börjar med sju steg:
• Ett: Vidga din vision
• Två: Utveckla en sund självbild
• Tre: Upptäck kraften i tankar och ord
• Fyra: Släpp taget om det förflutna
• Fem: Vänd svårigheter till styrka
• Sex: Lev för att ge
• Sju: Välj glädje

I den här boken delar Joel Osteen med sig av unika insikter som hjälper dig att övervinna varje hinder som du kan möta.
Gud har ett syfte och en bestämmelse med ditt liv. Börja tillämpa principerna på de här sidorna redan idag, så kan du börja leva DITT BÄSTA LIV NU!
Du kan besöka hans hemsida på www.joelosteen.com.

Inga kommentarer: